Hou van je lijf en je leven

Zit je niet lekker in je vel? Gun je jezelf eigenlijk niets, waardoor je jezelf voortdurende te  kort doet? Ben je weer te veel kilo's aangekomen? Ervaar je te weinig energie? Hou je niet van je lijf en jezelf? Naar mate je ouder wordt lijkt het allemaal nog lastiger te gaan. Je weet dat het anders kan, dat het anders MOET!!  De knop moet om. Maar hoe?

Als je nu geen actie neemt heeft dat ernstige gevolgen voor jouw fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Gewrichtsklachten, depressieve gevoelens, geen puf om leuke dingen te ondernemen, een laag zelfbeeld zijn het gevolg.  Je komt blijvend in een neerwaartse spiraal. En dat wil je toch niet? En dat is ook niet nodig!  Er is nog zoveel te genieten, ook als je boven de 60 bent.

Gun jezelf deze  90 dagen reset van Body&Mind.

De knop gaat echt om tijdens deze 90 dagen. Wat je mag leren is van je zelf en lichaam te houden zoals het NU is, niet zoals je graag zou willen dat het zou zijn. Hoe je jouw negatieve zelfbeeld en belemmerende gedachten kunt ombuigen naar positieve helpende gedachten. Hoe je je lichaam rustig laat omschakelen naar vetverbranding op een liefdevolle manier. Hoe je je brein zo kunt voeden en beïnvloeden dat je weer kunt genieten van het moois dat het leven te bieden heeft. Welke leefstijl het beste bij jouw lijf en jouw brein past, zodat jij gemakkelijk weer beter in je vel komt en blijft, fitter, gelukkiger en meer vitaal kunt zijn.  

Dat leer ik  je in deze 90-dagen reset. Het is een basis waarop je zelfstandig verder kunt. Om je te helpen weer helemaal jezelf te worden, te genieten van het leven en je lichaam.  Dáár gaan we samen voor tijdens deze 90 dagen.

Ja ik doe graag mee en meld me hierbij aan

Dit is wat je leert en gaat doen tijdens deze 90-dagen online reset van body & mind

+ Je leert hoe je van jezelf en je lichaam kunt houden, zoals het nu is, niet zoals je graag zou willen dat het is. 

+ Je krijgt verschillende masterclasses aangevuld met begeleide meditaties en reflextie-oefningen in het werkboek.  De masterclasses gaan over verschillende aspecten van liefde voor jezelf. over hoe je je brein kunt koesteren, je lijf weer in balans kunt krijgen en hoe je jezelf kunt waarderen en respecteren vier wie en wat je nú bent.

+ Leefstijl betekent voor mij méér dan alleen anders/gezonder eten en bewegen. Het is ook geluk en vervulling, ontspanning. Daarom besteden we gedurende deze 90 dagen ook daar aandacht aan met opdrachten in het werkboek, tijdens de persoonlijke coachingssessie en met geleide meditaties.

Tijdens de persoonlijke coachingssessies gaan we uitgebreid in op wat jou beweegt en stimuleert naar een voor jou beter leven. Ik werk met korte begeleide meditaties, huiswerkopdrachten en online masterclasses. Met behulp van meditaties en werkboek ga je leren hoe je meer van jezelf kunt houden. 

Werkwijze via hybride coaching  (deels online, deels fysiek)

+ Een eerste persoonlijke kennismaking  via zoom van 30 minuten waarin we inventariseren waar je tegenaan loopt, wat daar de consequentie van is voor jou op korte termijn en op lange termijn en wat je graag zou willen bereiken.
+ De breingezondheidstest + advies
+ Receptsuggesties en uitleg koolhydraat arm
+ Toegang tot de besloten facebookgroep, waar je support vindt, gelijkgestemden, al je vragen kunt stellen en nog meer recepten en inspiratie.
+ 6 x een persoonlijke sessie  60 minuten  gedurende de 90 dagen om je extra te motiveren en ondersteunen (fysiek of, als de afstand te groot is, via zoom)
+ Meditaties die je helpen je doel te bereiken
+ Kennis over verschillende energie- en gezondheidsbevorderende mogelijkheden
+ Kennis over de psychologie van het eten
+ Een handig werkboek me opdrachten

Oke, precies wat ik nodig heb, ik meld me aan

Wat krijg je en levert het je op?

+ Je komt weer lekker in je vel te zitten op alle levensgebieden: je lijf gaat beter aanvoelen, je voelt je energieker, vrolijker en positiever, je verliest kilo's (indien nodig).

+ Een reset van de innerlijke overtuigingen die je over jezelf hebt, waardoor  je  je zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroot, je meer van jezelf gaat houden en  leert  je grenzen  aan te geven.

+ Een reset van jouw lichaam naar vetverbranding,

+ Veel energie, helderheid en focus

+ Inzicht in jouw breingezondheid en advies hoe dat ook na deze 90 dagen verder te bevorderen

+ Toegang tot de besloten facebookgroep

+ Een plan van aanpak hoe na de 90-dagen door te gaan

+ En last but not least:  Een inspirerende begeleiding

Mocht je nog twijfelen? Na het lezen van deze reacties zijn de twijfels weg!

Dit zeggen mensen na afloop van de 90-dagen 

Wat is jouw investering in jouw gezondheid en jouw vitale toekomst?

Je kunt deze 90-dagen reset individueel doen en op elk gewenst moment starten. Jouw investering bedraagt dan: € 995,00 + Inclusief de aanschaf van het eerste doosje exogene ketonen twv €127.50). Op de vervolg aanschaf  krijg je van mij 20% korting. Exclusief de kosten het testen of de aanschaf van de Fysich Vasculaire Therapie van BEMER-mat.  

Investeer in je gezondheid.... juist nu! En wacht niet te lang met je aan te melden  want het aantal plekken is echt beperkt.

Ja, ik investeer in mijn gezondheid en meld me hier aan!