Gratis inzichtgesprek

Wellicht vraag je je af of de Fysisch Vasculaire Therapie van Bemer wel geschikt is voor jou? Of zit je nog met andere brandende vragen? Wil je meer weten over mijn 90 dagen programma " hou van je lijf en je leven"?

Dat kan allemaal, het is echt niet gek dat je vragen hebt. Daarom wil ik je uitnodigen voor een gratis online inzicht gesprek met mij via zoom. Daarin 'zoomen' we in op jouw vragen en ervaringen en bekijken we samen wat voor jou een goede aanpak zou kunnen zijn. Tijdens dit gesprek geef ik je waardevolle inzichten/tips waar jij direct mee aan de slag kunt. 

Dit waardevolle gesprek twv € 147,50 is geheel gratis, er kleven geen verplichtingen aan. Je kunt er volledig vrij jouw voordeel mee doen. Dit wil je niet missen!!!

Dit is wat andere zeggen na afloop van het gratis inzichtgesprek:

+" Marijke kan heel goed luisteren, om dan vervolgens de vinger precies daar te leggen waar het bij mij wringt.... Ik heb heel veel gehad aan dit gesprek en haar inzichtgevende feedback."

+ "Na dit gesprek met Marijke heb ik een aantal veranderingen doorgevoerd in mijn leven. Ik snap nu veel beter waarom ik doe wat ik doe en wat voor invloed dat heeft op mijn leven. En vooral...wat ik eraan kan veranderen."

+ "Het gesprek is gratis en verplicht me tot niets. Ik ben erg aan het denken gezet en ga zeker dingen veranderen in mijn leven."

+" Ik wilde heel graag weten wat de mogelijkheden zijn die Marijke heeft en wat het één-op-één coachingstraject voor mij zou kunnen doen. Zij heeft dat heel helder uitgelegd. Ik ben er mee gestart en kan niet anders zeggen dan dat het mijn verwachtingen overtreft."

+ "Het is echt de moeite waard om dit gesprek in te plannen. Ik ben er veel wijzer van  geworden."