Wie ben ik?

Profielfoto

Mijn naam: Marijke van Dellen. 68 jaar jong, vol ambitie en dromen.

Ik heb 20 jaar lang mijn eigen bloeiende praktijk gehad waarin ik honderden mensen heb geholpen  meer vitaliteit te ervaren, door focus,  energie en passie te vinden  en zo hun persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren. Dit met behulp van NeurOptimal Neurofeedback (Breintraining), exogeen ketonen, persoonlijke coaching en orthomoleculaire therapie (voeding, lifestyle, supplementen). Inmiddels ben ik 'met pensioen' zoals dat heet en zijn we verhuisd van een heel groot huis op het platte land naar een flat in Amsterdam. Een bewuste keuze. 

Mijn praktijk aan huis heb ik gestopt, de vrijheid van het 'met pensioen zijn' vind ik heerlijk. Dat wik ik heel graag behouden. ....maar... ik ben een ambitieus iemand.  Ik heb vele uitgebreide opleidingen gevolgd op HBO-niveau op het gebied van neurofeedback (breintraining), psychologische therapie (gelukspsychologie), natuurgeneeskunde en voeding, orthomoleculaire geneeskunde en psychosociale- en medische basiskennis. Dat gooi ik natuurlijk niet zomaar weg. Daarbij vind ik het nog steeds super leuk om mijn eigen doelen realiseren en anderen helpen dat ook te doen. Dat was 20 jaar mijn drijfveer en is dat nog steeds. Door stilletjes in huis achter de geraniums te gaan zitten gaat dat natuurlijk niet lukken.  Ik ging dus op zoek.......ontdekte dat vitaliteit een sleutel is tot geluk en vervulling en ben me daar in gaan verdiepen.

Wat is vitaliteit nu eigenlijk en wanneer voel ik me vitaal?  Ik kwam erachter dat het kunnen leven van mijn passie en daarvoor voldoende energie en focus hebben mijn ziel voedt een daarmee mijn vitaliteit. Wauw!

Ik ben mijn eigen energieniveau gaan verhogen en nog eens goed te rade gegaan bij mijzelf wat mijn passie nu eigenlijk is... Nou beide waren niet zo moeilijk:​​
​​​
Míj́n grootste passie, waar ik elke dag met veel plezier mijn bed voor uitkom, is andere mensen te helpen meer vitaliteit, geluk en vervulling te vinden in het leven. Dat heb ik de laatste 20 jaar in mijn eigen praktijk steeds gedaan. Door corona onderbroken, maar inmiddels hele mooie nieuwe wegen gevonden om mijn passie weer met jou te delen.

Ook mijn energieniveau  blijvend omhoog gebracht met behulp van exogene ketonen en een koolhydraat arme leefstijl.  Ik beschik nu dagelijks over een eindeloze stabiele hoeveelheid energie​​ om dát te doen wat ik het aller liefste doe. Mijn focus en veerkracht heb ik geoptimaliseerd met de NeurOptial breintraining. In mijn leven heb ik mij nu, op mijn 68ste, nooit eerder zo vitaal gevoeld. Tot slot lig elke dag 2x 8 minuten op de Bemer mat, waarmee ik de doorbloeding van mijn haarvaatjes vergroot. Gevolg: meer zuurstofrijk bloed door mijn hele lijf, betere uitwisseling van voedingstoffen en afvalstoffen in mijn lichaam.

​​Ook voor jou!
Je snapt, gezien mijn passie, dat ik dit niet alleen voor mij zelf wil houden, maar heel graag wil delen met heel veel mensen. Ik heb geen fysieke praktijk meer maar........... de Neuroptimal apparatuur kan je bij mij huren om comfortable thuis je brein te trainen, de exogene ketonen  kan je via mij aanschaffen in de webshop. Ook de Bemermat kan je via mij huren of aanschaffen. En voor het vinden van je vitaliteit, geluk en vervulling  heb ik een online coachingsprogramma ontwikkeld.

Een compleet vitaliteit bevorderend pakket dus. 

In dit coachings programma breng ik alles samen dat ik in de afgelopen 20 jaar in mijn praktijk, door studie en ervaring, heb geleerd. De weg naar vitaliteit, geluk en vervulling begeleid ik met voeding, suppletie(exogene ketonen), lifestyle verandering, geluks-coaching, Bemer en breintraining. Multi disciplinair, door mij. Ik kijk er enorm naar uit om dit te mogen doen. Inmiddels de laatste hand aan het programma gelegd, dat voor zowel mannen als vrouwen is.

Herken je jezelf hierin?  Welkom op mijn pad, ik loop heel raag een stukje met je mee!
​​