Wie ben ik?

Profielfoto

Mijn naam: Marijke van Dellen. 69 jaar jong, vol ambitie en dromen.

Ik heb 20 jaar lang mijn eigen bloeiende praktijk gehad waarin ik vele honderden mensen heb geholpen  meer vitaliteit, geluk en vervulling te ervaren.  Dit met behulp van NeurOptimal Neurofeedback (Breintraining), exogene ketonen, persoonlijke coaching en orthomoleculaire therapie (voeding, lifestyle, supplementen). Inmiddels ben ik 'met pensioen' zoals dat heet en zijn we verhuisd van een heel groot huis op het platte land naar een flat in Amsterdam. Een bewuste keuze. 

Mijn praktijk aan huis heb ik gestopt, de vrijheid van het 'met pensioen zijn' vind ik heerlijk. Dat wil ik heel graag behouden. ....maar... ik ben een ambitieus iemand.  Ik heb vele uitgebreide opleidingen gevolgd op HBO-niveau op het gebied van neurofeedback (breintraining), psychologische therapie (gelukspsychologie), natuurgeneeskunde en voeding, orthomoleculaire geneeskunde en psychosociale- en medische basiskennis. Dat gooi ik natuurlijk niet zomaar weg. Daarbij vind ik het nog steeds super leuk om mijn eigen doelen te realiseren en anderen te helpen dat ook te doen. Dat was 20 jaar mijn drijfveer en is dat nog steeds. Door stilletjes in huis achter de geraniums te gaan zitten gaat dat natuurlijk niet lukken.  Ik ging dus op zoek.......ontdekte dat het houden van jezelf, van je leven en van je lijf een sleutel is tot vitaliteit, geluk en vervulling. Daar ben ik me in gaan verdiepen.

Houden van jezelf, je lijf en je leven. Dat is wat je heel vaak als advies krijgt. "hou meer van jezelf". Jazeker, dat is belangrijk, maar doe het maar eens. Hoe dan? Als je lijf je in de steek laat, als de dingen niet gaan als je heel graag had gewild. Als er weinig leuks meer te beleven valt voor je. Je doodmoe bent. De donkere dagen er ook in de zomer nog steeds zijn...

Ik ontdekte dat dat bij mij ook een belangrijke rol speelde. Ik nam genoegen met de kruimeltjes die de liefde en het leven mij toebedeelden en dacht dat dit was wat ik waard was. Ergens voelde ik dat dit niet genoeg was.  Een heel uitgebreid persoonlijk ontwikkelproces en vele, vele opleidingen en trainingen volgden. Ik leerde langzaam maar zeker dat ik evenveel waard ben als ieder ander. Dat ik recht heb op liefde en een leuk leven. Dat ik het waard ben om dat ook te krijgen.

 Mijn energieniveau ging omhoog toen ik mezelf meer en meer lief ging hebben. Mijn wensen op het gebied van mijn leven, mijn gezondheid en mijn liefde kon ik realiseren, omdat ik steeds meer wist wat ík waard was en wat ík verdiende in dit leven.  De schoonheid van het leven kwam naar me toe, ik kon genieten van alles wat mij toeviel. Ik leerde ook met tegenslagen omgaan. Ook die gaan weer voorbij en daarna gaat de zon weer schijnen

Dit persoonlijke groei/ontwikkel proces,  dat kan echt... dat heb ik zelf ervaren. Ik heb er ook voor doorgeleerd.  Juist dát is waar ik jou heel graag mee wil helpen.

Míj́n grootste passie, waar ik elke dag met veel plezier mijn bed voor uitkom, is andere mensen hierbij te helpen. Zodat ook jij meer vitaliteit, geluk en vervulling vindt in je leven. Dat heb ik de laatste 20 jaar in mijn eigen praktijk steeds gedaan. Door corona onderbroken, maar inmiddels hele mooie nieuwe wegen gevonden om mijn passie weer met jou te delen. Ik ontdekte een paar geweldige hulpmiddelen die je al direct meer energie geven, focus en veerkracht geven. En ik ontwikkelde mijn eigen coachingsprogramma, waarin jij leert wie je bent, wat je verdient in dit leven en waarom je het waard bent dat ook te ontvangen. Hoe dat ook te realiseren.

​​Voor wie? Voor iedereen die nu denkt: 'dat is niet voor mij' . Juist omdat je denkt dat het niet voor jou is. Het gaat over jezelf iets gunnen, de diep van binnen zittende wetenschap dat je meer mag en kunt ontvangen. En dat de sleutel daartoe in jezelf ligt. Super toch! Want je kunt alleen jezelf veranderen. 

 In dit coachings programma breng ik alles samen dat ik in de afgelopen 20 jaar in mijn praktijk, door studie en ervaring, heb geleerd. De weg naar vitaliteit, geluk en vervulling begeleid ik met voeding, suppletie(exogene ketonen), lifestyle verandering, geluks-coaching, Bemer en breintraining. Multi disciplinair, door mij. Ik kijk er enorm naar uit om dit te mogen doen. Inmiddels de laatste hand aan het programma gelegd, dat voor zowel mannen als vrouwen is.

Een compleet vitaliteit bevorderend pakket heb ik voor je.  

Herken je jezelf hierin?  Welkom op mijn pad, ik loop heel raag een stukje met je mee!
​​